e-lectrified logo
Aanbieding!

Knaap BCN Deep Green

Bekijk alle specificaties

Oorspronkelijke prijs was: €2.549,00.Huidige prijs is: €1.999,00.

Levertijd: 1 week
Demo in winkel

Volgende dag in huis
Voor 16:00 besteld
Fysieke winkel
Voor service en garantie
Gratis verzending
Bij besteding van €75,-
Achteraf betalen
Met Afterpay of Spraypay

De Knaap BCN is een robuuste en stijlvolle elektrische fatbike met een dik aluminium frame en comfortabele schokdemping. Deze e-bike combineert een stoer design met een comfortabele rijervaring, ideaal voor dagelijks gebruik, of je nu naar je werk gaat, boodschappen doet of de stad wilt verkennen.

Beschikbaar bij E-lectrified in de kleuren: Zwart en Deep Green

 
Perfect voor lange ritten
Met een indrukwekkende actieradius tot 140 kilometer* biedt de Knaap BCN je de ultieme vrijheid. De krachtige 250 watt Ananda motor en de uitneembare 48V 20Ah accu zorgen ervoor dat je lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over de batterij. Binnen 4 tot 6 uur is de accu volledig opgeladen, zodat je altijd klaar bent voor je volgende rit. Het opladen is eenvoudig, met dezelfde aansluiting als een telefoonoplader.

Stijlvol en functioneel
Het strakke en stevige ontwerp van de Knaap BCN, gecombineerd met voor- en achtervering, maakt deze fiets niet alleen comfortabel, maar ook geschikt voor diverse terreinen. De hydraulische schijfremmen zorgen voor een veilige en krachtige remwerking, ongeacht de omstandigheden. De ingebouwde LED-verlichting aan de voor- en achterkant zorgt ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent, vooral in het donker. Met de 7 Shimano versnellingen schakel je soepel en efficiënt, zodat je elke rit gemakkelijk aan kunt.

Extra functies en luxe afwerking
De Knaap BCN is niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger. Met het minimalistische ontwerp, leren zadel en handvatten straalt de fiets luxe uit. Het lange zadel en de uitklapbare steps maken het mogelijk om een passagier mee te nemen. Daarnaast biedt het full-colour LCD-display een duidelijk overzicht van je snelheid en andere belangrijke informatie. Het verstelbare stuur en de ingebouwde bekerhouder zorgen voor extra comfort tijdens je rit.

*Let op: De genoemde actieradius is gebaseerd op ideale omstandigheden. Verschillende factoren kunnen de daadwerkelijke actieradius beïnvloeden, zoals rijstijl, snelheid en omgevingstemperatuur. Zorg goed voor je accu om de levensduur te verlengen.
 

Specificaties:

Max. snelheid: 25 km/u
Zadel: Zwart, tweepersoons
Banden: 20x4.0
Wielmaat: 20 inch
Remsysteem: Hydraulische schijfremmen voor en achter
Frame: Aluminium
Versnellingen: 7 (Shimano)
Accu: 48V 20Ah Lithium-ion, uitneembaar, laadtijd 4-6 uur
Motor: 250W Ananda hubmotor met rotatiesensor
Display: Full-colour LCD-display in het midden van het stuur
Gewicht: 30 kg, draagvermogen tot 180 kg
Garantie: 2 jaar op frame, voorvork en componenten

  • Zeer ruime winkel met veel keuze. Erg goed geholpen door de verkoper. Hele goede aanbieding gekocht die alleen in de winkel beschikbaar was. Aanrader!

    Louise
  • Prima service , goede uitleg gekregen en proefrit kunnen maken , je kan hier beter je aanschaf doen dan bij de Mediamarkt !
    Marcel
  • Onlangs een e-step van het merk Kaabo hier gekocht. De jongens in de winkel hebben mij goed geïnformeerd en het fijne is dat je de step daar ook kunt uitproberen. Dat is wel zo prettig als je veel geld betaald voor een voertuig!
    Rob boss
Volgende dag in huis
Voor 16:00 besteld
Fysieke winkel
Voor service en garantie
Gratis verzending
Bij besteding van €75,-
Achteraf betalen
Met Afterpay of Spraypay
Speciale deals
Aangeraden voor jou
UrbMob Kick & GO | Showmodel

449,00499,00

Kaabo Wolf King (72v - 28aH) DEMO

Oorspronkelijke prijs was: €2.999,00.Huidige prijs is: €2.199,00.

UrbMob RLX | DEMO

Oorspronkelijke prijs was: €799,00.Huidige prijs is: €599,00.

UrbMob FREEGO | Refurbished

Oorspronkelijke prijs was: €349,99.Huidige prijs is: €199,99.

Alle speciale deals bekijken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor leuke kortingen en acties!

Nieuwsbrief
Klik hier voor de servicevoorwaarden
Wij accepteren:
cartcrossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram