e-lectrified logo

Over Ons

E-lectrified, voertuigen welke zich door elektriciteit voortbewegen zoals E-skateboard, OneWheel, E-step, E-bike, E-scooter & Micro mobility.

E-lectrified is een uniek concept die alle vernoemde elektrische voertuigen combineert met een ruim assortiment aan accessoires, Merchandise & onderdelen maar waar ook Service, Garantie en Kennis van zaken centraal staan.

In onze nieuwe locatie te Mijdrecht tonen we op ruim 350m2 een uniek assortiment van dit alles, ervaar onze unieke & uitgebreide collectie E-steps met grote merken als Xiaomi, HRider, Segway, UrbMob, Red Bull Racing, Kaabo, VSETT, MV Agusta & meer. Vul je aankoop aan met een van de vele E-step gespecialiseerd accessoires zoals bv een E-step Tas, slot, phone-mount, handlebar extender en veel meer. Maar ook voor een ruim assortiment aan E-step vervangingsonderdelen (laders, banden, controllers, batterijen, etc) ben je bij E-lectrified op het juiste adres.

Naast het E-step assortiment bieden we ook Elektrische skateboards, de in Amerika razend populaire OneWheel en een compleet aanbod aan Fat Tire E-bikes van Mate Bike, Ruff-Cylcle & meer.

Gaat dit alles je te langzaam, kom dan een testrit maken op de unieke Ride Cake E-scooter modellen, mooi door eenvoud.

Een overcompleet assortiment aan elektronische voertuigen, ruim assortiment met beschermden producten zoals Helmen & Pads, maar ook een ruim assortiment aan accessoires, Merchandising & onderdelen. Daarnaast heeft E-lectrified een eigen reparatie & service cente met bekwaam personeel die je graag te woord staan.

Tot ziens in Mijdrecht

Volgende dag in huis

Voor 16:00 besteld

Online support

Voor vragen en reparaties

Gratis verzending

Bij besteding van €75,-

Veilig betalen

Altijd veilig afrekenen

Speciale deals

Aangeraden voor jou

Urbmob FLD14 | Refurbished

349,99

Urbmob Maserati | Refurbished

399,99

Urbmob F9 | Refurbished

249,99

Urbmob LT | Refurbished

199,99

Alle speciale deals bekijken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor leuke kortingen en acties!

Klik hier voor de servicevoorwaarden
cartcrossmenu