e-lectrified logo

Over Ons

E-lectrified, voertuigen welke zich door elektriciteit voortbewegen zoals E-skateboard, OneWheel, E-step, E-bike, E-scooter & Micro mobility.

E-lectrified is een uniek concept die alle vernoemde elektrische voertuigen combineert met een ruim assortiment aan accessoires, Merchandise & onderdelen maar waar ook Service, Garantie en Kennis van zaken centraal staan.

In onze nieuwe locatie te Mijdrecht tonen we op ruim 350m2 een uniek assortiment van dit alles, ervaar onze unieke & uitgebreide collectie E-steps met grote merken als Xiaomi, HRider, Segway, UrbMob, Red Bull Racing, Kaabo, VSETT, MV Agusta & meer. Vul je aankoop aan met een van de vele E-step gespecialiseerd accessoires zoals bv een E-step Tas, slot, phone-mount, handlebar extender en veel meer. Maar ook voor een ruim assortiment aan E-step vervangingsonderdelen (laders, banden, controllers, batterijen, etc) ben je bij E-lectrified op het juiste adres.

Naast het E-step assortiment bieden we ook Elektrische skateboards, de in Amerika razend populaire OneWheel en een compleet aanbod aan Fat Tire E-bikes van Mate Bike, Ruff-Cylcle & meer.

Gaat dit alles je te langzaam, kom dan een testrit maken op de unieke Ride Cake E-scooter modellen, mooi door eenvoud.

Een overcompleet assortiment aan elektronische voertuigen, ruim assortiment met beschermden producten zoals Helmen & Pads, maar ook een ruim assortiment aan accessoires, Merchandising & onderdelen. Daarnaast heeft E-lectrified een eigen reparatie & service cente met bekwaam personeel die je graag te woord staan.

Tot ziens in Mijdrecht

  • Grote keuze electrische steps in allerlei prijs klasse. Goed geholpen. Zelf een eigen werkplaats waar ze dit allemaal zelf kunnen repareren wat ikzelf een enorm pluspunt vindt nadat onze zoon een lekke band had gereden en ikzelf 2 linkerhanden heb :) Aanrader....al is het een keer om te kijken met je zoon of dochter.
    Wijnand Burbex
  • Zeer goed geholpen door de eigenaar die niet lang daarvoor nog op zn knieën zat om de deurmat te stofzuigen. Er werd me aangeboden om op diverse steps proef te rijden om zo te ondervinden welke step de voor mij geschikte step zou worden. De volgende komt hier ook vandaan. Inmiddels eigenaar van een Kaabo Mantis 10 eco en nu al behoefte aan nog meer power.
    Peter Veenstra
  • Onlangs een e-step van het merk Kaabo hier gekocht. De jongens in de winkel hebben mij goed geïnformeerd en het fijne is dat je de step daar ook kunt uitproberen. Dat is wel zo prettig als je veel geld betaald voor een voertuig!
    Rob boss
Volgende dag in huis
Voor 16:00 besteld
Online support
Voor vragen en reparaties
Gratis verzending
Bij besteding van €75,-
Achteraf betalen
Met Afterpay of Spraypay
Speciale deals
Aangeraden voor jou
Alle speciale deals bekijken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor leuke kortingen en acties!

Nieuwsbrief
Klik hier voor de servicevoorwaarden
Wij accepteren:
cartcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram