e-lectrified logo

Retourneren & Garantie

Je bestelling retour sturen, hoe werkt dat?

Vanaf de dag dat je je bestelling hebt ontvangen heb je 14 kalender dagen om je bestelling zonder opgave van reden te retourneren. (E-lectrified mag de klant vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten) Om in aanmerking te komen voor een volledige restitutie van je aankoopbedrag moet het retour voldoen aan de volgende eisen:

1: Het artikel moet in originele, ongeopende verpakking zitten.
2: Zowel het artikel als de doos mag geen schade en / of gebruik sporen bevatten.

Heb je het artikel al uitgeprobeerd maar wil je deze toch retourneren?

Houd er dan rekening mee dat wij eventuele waardevermindering in rekening kunnen brengen.
Een waardevermindering kan in rekening worden gebracht als het door ons ontvangen geretourneerde artikel;

1: Beschadigd of incompleet is (incl. verpakking / doos, transportschade)
2: 1 of meerdere Kilometers mee gereden is
3: Nog geregistreerd / gekoppeld is met de gebruiker
4: Gebruik sporen bevat

in de originele ongeopende verpakking zitten. Het artikel moet dus in de staat waarin je hem hebt ontvangen naar ons geretourneerd worden. Je krijgt na goedkeuring van je retour het aankoopbedrag – eventuele verzendkosten binnen 14 dagen via de manier hoe je betaald hebt teruggestort. Elektrische fietsen, steps en Onewheels kunnen na levering niet meer weer geretourneerd, deze worden namelijk per bestelling geassembleerd.

  • Grote keuze electrische steps in allerlei prijs klasse. Goed geholpen. Zelf een eigen werkplaats waar ze dit allemaal zelf kunnen repareren wat ikzelf een enorm pluspunt vindt nadat onze zoon een lekke band had gereden en ikzelf 2 linkerhanden heb :) Aanrader....al is het een keer om te kijken met je zoon of dochter.
    Wijnand Burbex
  • Zeer goed geholpen door de eigenaar die niet lang daarvoor nog op zn knieën zat om de deurmat te stofzuigen. Er werd me aangeboden om op diverse steps proef te rijden om zo te ondervinden welke step de voor mij geschikte step zou worden. De volgende komt hier ook vandaan. Inmiddels eigenaar van een Kaabo Mantis 10 eco en nu al behoefte aan nog meer power.
    Peter Veenstra
  • Onlangs een e-step van het merk Kaabo hier gekocht. De jongens in de winkel hebben mij goed geïnformeerd en het fijne is dat je de step daar ook kunt uitproberen. Dat is wel zo prettig als je veel geld betaald voor een voertuig!
    Rob boss
Volgende dag in huis
Voor 16:00 besteld
Online support
Voor vragen en reparaties
Gratis verzending
Bij besteding van €75,-
Achteraf betalen
Met Afterpay of Spraypay
Speciale deals
Aangeraden voor jou
Alle speciale deals bekijken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor leuke kortingen en acties!

Nieuwsbrief
Klik hier voor de servicevoorwaarden
Wij accepteren:
cartcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram